Paçanga Böreği Tarifi

18 Ekim 2012 Perşembe 0 yorum


 

Malzemeler:
  • 2 adet yufka
  • 100-150 gr pastırma (doğranmış)
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 adet domates
Kızartmak için: mısır özü yağı
Yapılışı:
  1. Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
  2. Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
  3. Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,                             kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın.                              
  4. Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
  5. Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
  6. Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
counter Kişi Okudu.
:

Yorum Gönder

 
Support : Edit By Kral İsmet
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri - All Rights Reserved