Sucuklu Ay Çöreği Tarifi

27 Aralık 2012 Perşembe 0 yorum

Sucuklu Ay Çöreği Tarifi:






SUCUKLU AY ÇÖREĞİ
sucuklu ay çöreği
MALZEMELER

3.5 Su bardagi un

3 Adet haslanmis patates

1 Su bardagi erimis margarin

1 Adet yumurta

1 Tatli kasigi tuz

1 Paket kabartma tozu

Rendelenmis kasar peyniri

Içine:

Yarim kangal sucuk

1 Adet domates



YAPILIŞI

Haslanmis patatesi rendeleyin. Un, 1 su bardagi erimis margarin, yumurta,

1 paket kabartma tozu ve bir tatli kasigi tuzu karistirin. Iyice yogurun.

Hamurdan ceviz büyüklügünde 12 parça koparin. Bu arada iç malzemeyi

hazirlayin. Bunun için küçük dogranmis sucugu kendi yaginda kavurun.

Küçük dogranmis biber ve domatesle soteleyin. Oval açtiginiz hamurlarin

içine sucuklu harci koyun. Hamuru rulo yapin. Ay sekli verin. Üzerine yumurta

sarisi sürün. Rendelenmis kasar peyniri serpin. Orta isili firinda üzeri kizarana

dek pisirin.



counter Kişi Okudu.
:

Yorum Gönder

 
Support : Edit By Kral İsmet
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri - All Rights Reserved