
Malzemeler :
* 4 su bardağı frambuaz
* 3,5 – 4 su bardağı şeker
* 2 adet elma (boz yeşil elma)
* 1 limonun suyu
* 3,5 – 4 su bardağı şeker
* 2 adet elma (boz yeşil elma)
* 1 limonun suyu
Yapılışı :
* Malzemeleri çelik bir tencerede bir araya getirin.
* Elmaları tencereye almadan önce olabilecek en minik şekilde doğrayın.
* 20 – 30 dakika harlı ateşte zaman zaman karıştırarak pişirin.
* Reçeliniz piştikten sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz ama 1 hafta sonra istenilen lezzete tam anlamıyla ulaşacaktır.
* Elmaları tencereye almadan önce olabilecek en minik şekilde doğrayın.
* 20 – 30 dakika harlı ateşte zaman zaman karıştırarak pişirin.
* Reçeliniz piştikten sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz ama 1 hafta sonra istenilen lezzete tam anlamıyla ulaşacaktır.